Cerrar

Formació i cultura

Model de Negoci d'Activitats Empresarials

Descargar fichero (pdf 2.679Kb)

Entre els aspectes crítics que s’han descrit i que es poden observar en esta tipologia de models apareix una figura amb un paper rellevant: el prescriptor. Esta figura sol aparèixer com a tal a la casella corresponent de col·laborador (per exemple, Atenció educativa al xiquet o Acadèmies) i, fins i tot, com a client (en el cas de les Granges escoles, són els col·legis els clients). És important en altres models de negoci, i pot ser d’especial rellevància en este, a més de facilitar l’èxit de la iniciativa.

Un altre aspecte important a considerar en este tipus de models és el poder de disposar de diferents línies de monetització, com poden ser els ingressos indirectes, corresponents serveis complementaris o productes relacionats amb l’activitat (materials, productes, etc).

Els recursos humans de l’empresa, com ja s’ha comentat, és determinant en este tipus de models, en tractar-se d’oferta de serveis, de manera que és l’element més important a tindre en compte a l’hora de fer front a la seua integració i gestió.

Per últim, però no menys important en este tipus de models, la importància dels col·laboradors resulta fonamental per tal de poder oferir un servei de qualitat, actualitzat i innovador que permeta l’adequada gestió i que resulte rendible, adequat a la demanda i sense perjudici de mantindré els recursos adequats.

El model de negoci que s’ha estat analitzant en este document atén a activitats relacionades amb la formació i la cultura, entre les quals es podrien considerar les activitats desenvolupades a les següents Guies d’Activitats Empresarials en Emprenemjunts:

Acadèmies

Guarderies

Atenció educativa al xiquet

Granja escola

Ludoteques

Gestió cultural

Gestió del patrimoni cultural

Producció audiovisual i multimèdia

S/V
visitas hoy 4 · visitas total 977 · descargas 41

Url: https://www.emprenemjunts.es/?op=13&n=14749

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar