Cerrar

es | val   

Networking Empresarial Idea Alzira

Incluye charla de Clara Soler

el miércoles, 05 de junio de 2019 de 14:00 a 17:00

Dónde:

Casa de la Cultura de Alzira

Carrer Escoles Pies, 4

Alzira (Valencia)

Más información e inscripciones

Mostrar ampliado

Networking Alzira

Networking Alzira

L'Ajuntament d'Alzira, mitjançant IDEA, organitza la 5ª Jornada de Networking Empresarial que tindrà lloc el dimecres 5 de juny, a la Casa de la Cultura d'Alzira, en horari de 14 a 17 hores

Crea sinèrgies, possibles col·laboracions o contractacions de productes i/o serveis amb les empreses més pròximes del territori.

La jornada és gratuïta però requerix d'inscripció prèvia.

QUÈ S'OFERIX?

El Networking Empresarial IDEA Alzira s'estructura en dos parts:

  1. Primer et mostrarem les claus fonamentals per a poder millorar l'estratègia de màrqueting digital del teu negoci amb el taller "Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socials", que impartirà Clara Soler
  2. Després es realitzarà una activitat de Networking seguint la dinàmica de "La Colmena", on els participants podran aconseguir nombrosos contactes per a ampliar la seua xarxa de col·laboradors, clients o proveïdors. 

PROGRAMA

  • 14:00h   Recepció i presentació de l'activitat.             
  • 14:10h   "Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socialsClara Soler. Consultora en Màrqueting Digital i comerç.      
  • 15:40h  Sessió Networking "La Colmena". Dinamitzat per Jordi Tormo de CEEI València.

            

A QUI ES DIRIGIX. Està dirigit a empresaris, gerents de pimes i emprenedors d'Alzira i comarca. A més, esta jornada està inclosa dins de les accions de promoció i visualització del programa de ALZIRA: 12 mesos · 12 empreses.

PONÈNCIA

"Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socials"

 Clara Soler. Consultora de màrqueting digital i comerç

Clara Soler és consultora de màrqueting digital. Llicenciada en Empreses i Màster per UOC i IE Business School, és també fundadora de Turistícate. Dedicada a la consultoria, ha treballat i treballa per a empreses com Elogia, Gokoan, Òptiques Vistalia, Restaurant Pensió Mariola o el Patronat Provincial de Turisme Costa. A més és col·laboradora de M80 Ràdio i dels programes Assumptes Interns i Al Ras d’À Punt.

NETWORKING "LA COLMENA"

L'objectiu d'esta dinàmica és que els participants aconseguisquen el màxim nombre de contactes que puguen ajudar-los a cobrir la seua necessitat. Cada participant escriurà una única necessitat a cobrir en una quartilla. Com a exemple, pot ser que una empresa necessite contactar amb una altra perquè l'ajude a construir la seua pàgina web o que necessite un proveïdor de material per a la seua oficina o que vulga augmentar clients oferint els seus serveis a altres empreses.

Amb esta modalitat de networking la sessió resulta "més productiva" i es rentabilitza millor el temps de la ronda de contactes. Consulta ací la dinàmica de "La Colmena"

Organizan:

IDEA · Agencia Desarrollo Local Ayuntamiento de AlziraAjuntament d'Alzira

Colaboran:

Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)
5
2.381 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar