Entidad

DIVALTERRA

Cerrar

DIVALTERRA

Entidad - Servicios al territorio

Valencia (Valencia) España

es | val

L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra S.A. té com a objectiu principal la promoció, suport i participació en activitats econòmiques, empresarials i socials que contribueixin al desenvolupament socioeconòmic dels municipis de la província de València.

L'estratègia empresarial perquè Divalterra sigui una eina eficaç per a la promoció econòmica dels ens locals s'assenta sobre cinc principis bàsics:

  • Servir com a instrument útil i de referència pels ajuntaments de la província de València.
  • Plantejar les actuacions de Divalterra en el marc de polítiques europees, estatals i regionals de més abast, contribuint així a la definició d'un marc coherent a escala de la Comunitat Valenciana, que eviten duplicitats i que contribuisquen a l'estratègia establerta pel Govern Valencià.
  • Impulsar la col·laboració i el treball en xarxa entre corporacions locals en la definició d'estratègies de desenvolupament local, primant el sentit de dimensió econòmica i de fluxos del territori per sobre de les delimitacions geogràfiques administratives.
  • Incorporar com a element transversal dels programes el concepte d'innovació, no només productiva sinó també en les organitzacions territorials, socials, en el disseny i en la gestió dels projectes i igualtat d'oportunitats.
  • Establir indicadors d'avaluació i eficàcia dels programes que es desenvolupen i fomentar la cultura de la coresponsabilitat, fent partícips a les pròpies corporacions locals en les propostes de millora dels programes anuals.

En definitiva, Divalterra treballa al servei dels ajuntaments de la província de València amb l'objectiu de millorar les seves infraestructures i serveis, augmentant així la qualitat de vida dels ciutadans valencians i dinamitzant les economies locals.

divalterra, Desarrollo local, promocion economica

Marcas:

Divalterra

Encuentranos en:

Avellanas, 14
46003
Valencia (Valencia) España

https://www.divalterra.es

Estadísticas

Visitas hoy

6

Visitas mes

172

Visitas totales

4.780

Visitas a contenidos

4.416

 

Seguidores

1

Shares

48

 

Aquí desde

07/06/17

Publicaciones

Últimas publicaciones

Divalterra llança un cicle de webinars per als ADL de la província

Actualidad · Noticia

Divalterra llança un cicle de webinars per als ADL de la província 

La Diputació de València repassarà amb els equips tècnics de les entitats locals les eines telemàtiques de gestió d'agències i promoció econòmica local Divalterra ha posat en marxa, a través del seu Servici de Desenvolupament Local, un cicle de webinars per a actualitzar coneixements i...

 

Cursos del Pla de Formació Xarxa ADL 2019

Actualidad · Noticia

Cursos del Pla de Formació Xarxa ADL 2019 

Divalterra organitza aquesta tardor 4 cursos especialitzats per a Agents de Desenvolupament Local (ADL)

El Servei de Desenvolupament Local de Divalterra organitza aquesta tardor 4 cursos especialitzats per a Agents de Desenvolupament Local (ADL) De...

 

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

6

Visitas mes

172

Visitas totales

4.780

Visitas a contenidos

4.416

 

Seguidores

1

Shares

48

 

Aquí desde

07/06/17

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar