Cerrar

es | val   

Presentació del programa d'enfortiment per a agents de l’ecosistema d'emprenedoria de la CV

El programa arranca en març amb una primera sessió que es durà a terme a quatre localitats de la Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el martes, 19 de febrero de 2019 a las 12:07

Mostrar ampliado

Programa de fortalecimiento para agentes del ecosistema de empredimiento de la CV

Programa de fortalecimiento para agentes del ecosistema de empredimiento de la CV

La Xarxa de CEEI (Centres Europeus d’Empreses Innovadores) i ADLYPSE hem posat en marxa un Programa d’Enfortiment per a Agents de l’Ecosistema d’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana.

El programa arranca en març amb una primera sessió, «Metodologies i ferramentes per a l'Enfortiment d'Agents de l'Ecosistema d'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana», que es durà a terme a quatre localitats de la Comunitat Valenciana.

La sessió consistirà en un matí de treball on es presentaran els Servicis i Recursos d'alt valor afegit que es posen a disposició dels agents de l’ecosistema, així com la ferramenta BIK IDEA, amb la qual es poden aplicar tècniques d'innovació al desenvolupament, noves idees i projectes empresarials.

En la part final de la jornada s’ha programat la sessió «Potencialitats emprenedores territorials: Generació d’activitat econòmica local diferenciada i global», on es facilitaran les pautes per atendre els diferents usuaris que acudeixen a les entitats, en funció del seu perfil.

A més dels continguts específics de la sessió, s’hi informarà també de la resta d’activitats per a Agents programades per a l’any 2019 (Congrés d’Agents de Desenvolupament Local, Focus Pime i Emprenedoria, Fòrums Emprenedoria amb Talent i Metodologies de Servicis de Valor Afegit).

La jornada és gratuïta i està dirigida a agents de l’ecosistema.

Es tracta d’una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 

5
visitas hoy 7 · visitas total 4.118

Usuario: sanmemlau

Empresa: Red CEEI Comunitat Valenciana

Canal: Emprenemjunts

Fecha publicación: 19/02/2019 12:07

Url: https://www.emprenemjunts.es/?op=8&n=18127

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar