Cerrar

es | val   

Balanç Focus Pime i Emprenedoria Territorials 2019 de la província d'Alacant

Els encontres organitzats pel CEEI Elx reuneix al voltant de 600 persones

CEEI Elx ha organitzat, durant 2019 i amb la resta d'entitats col·laboradores, un total de cinc encontres empresarials en diferents localitzacions comarcals de la província d'Alacant. Aquests encontres han reunit a un total de 545 persones entre emprenedors, empresaris, professionals de diferents àmbits així com estudiants. 

Els esdeveniments s'han desenvolupat al llarg de tot l'any en Santa Pola, Benidorm, Salines, MutxamelAlmoradí y en cadascun s'han abordat temes diversos de gran importància i interés per al creixement i desenvolupament empresarial de la província com la innovació al sector turístic i gastronòmic, el turisme intel·ligent, la reinvenció dels models de negoci al món digital, les noves oportunitats de negoci que hi han sorgit als últims anys així com la imatge de marca i el màrqueting digital. 


Les jornades han comptat amb el testimoni de grans experts i empresaris que, gràcies a la seua experiència, van aportar una visió estratègica global clau a l'hora de trobar noves vies de desenvolupament del teixit empresarial de les comarques. Aquestes jornades també han servit per a aportar valor als assistents a l'hora de posar en marxa nous projectes, generar sinergies amb altres assistents així com buscar noves vies de creixement a les seues organitzacions. 

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S/V
3.550 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar