Cerrar

es | val   

El projecte iEER Interreg Europe del qual forma part Aula Emprén 5UCV (MOTIVEM a la UV), candidat als premis REGIOSTARS de la UE

La Comunitat Valenciana ha participat en iEER Interreg Europe amb el programa BoostiEEER, per tal d'impulsar un ecosistema d'emprenedoria regional

UVemprén

UVemprén

Publicado el lunes, 01 de junio de 2020 a las 16:31

Mostrar ampliado

Premios REGIOSTARS

Premios REGIOSTARS

Una de les accions estrela d'aquest programa és el programa Aula Emprén 5UCV que ha sigut presentat als premis REGIOSTAR de la Unió Europea en la categoria 5 “Youth empowerment for cooperation across borders - 30 years of Interreg”.

El programa Aula Emprén 5UCV és una de les accions previstes en el conveni entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Treball i Sectors Productius i les cinc universitats públiques valencianes per a la creació d'un Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV. Està liderada per la Universitat de València, on es desenvolupa sota la denominació de MOTIVEM, amb la coordinació del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

Com una de les seues iniciatives per a fomentar la col·laboració, l'educació de les persones joves i la construcció de vincles d'emprenedoria entre regions, la Unió Europea atorga els premis REGIOSTAR. Aquests guardons s'estructuren en diverses categories, sent una d'elles la que reconeix als millors projectes d'apoderament dels joves per a la cooperació més enllà de les fronteres.

Precisament, en aquesta categoria, la número 5, és on, sota la denominació “iEER Interreg Europe” competeix aquest projecte que fa costat als joves per a l'emprenedoria de moltes maneres, entre elles a través de l'acció pilot Aula Emprén. L'objectiu d'Aula Emprén és secundar l'esforç del professorat universitari estimulant la creativitat de l'alumnat coordinant el desenvolupament d'idees innovadores en equip. L'acció pilot Aula Emprén va involucrar amb èxit a més de 31 universitats i va transmetre habilitats i mentalitat empresarial a més de 1.100 joves estudiants a Europa, confirmant així la importància de la interacció entre professorat, estudiants i centres de formació com a peces clau per a la transferència de coneixement en tots els àmbits.

La Universitat de València es complau en què MOTIVEM haja contribuït a l'èxit d'aquest programa, dóna suport a la candidatura de la Generalitat Valenciana a través del programa iEER Interreg Europe a aquests premis i fa una crida a tota la comunitat universitària a participar en la votació que es pot formalitzar a través d'aquest enllaç.

5
1.994 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar