Cerrar

es | val   

La Universitat de València posa en marxa Gennera, el programa de formació en intraemprenedoria

La UV, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, convoca el programa UVemprén Gennera

UVemprén

UVemprén

Publicado el miércoles, 16 de septiembre de 2020 a las 13:49

Mostrar ampliado

UVemprén Gennera

UVemprén Gennera

Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com és el cas d’Importaco i Power Electronics. A més, compta amb el patrocini de Santander Universidades en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades, i el del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV de la Generalitat Valenciana.

UVemprén Gennera està orientat a formar a l'estudiantat perquè puga emprendre dins d'una organització, proporcionant així una experiència en el món real que puga, al mateix temps, crear un espai d'innovació entre empreses i estudiants, i permetre a aquests últims mostrar el seu talent com a emprenedors en l'àmbit corporatiu.

La convocatòria està dirigida a estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que hagen formalitzat la seua matrícula en el curs 2020-21. Les persones seleccionades rebran una formació en metodologies innovadores d'un mes de duració, de la mà de reconeguts professionals i acadèmics. Posteriorment, podran aplicar l'aprés en casos reals, resolent reptes d'innovació estratègica plantejats per les empreses col·laboradores.

Aquelles persones que completen el programa de manera satisfactòria rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i optaran a un primer premi consistent en una beca per a cursar l'edició 2021 del Certificat de Tècniques d'Emprenedoria Innovadora del Campus d'Emprenedoria UVemprén-Santander Universidades.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 30 d'octubre, i la convocatòria ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç.

S/V
1.051 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar